به گزارش ایسنا، آرتورو فیگورا و پروفسور بهرام ارجمندی در مطالعهای دریافتند که با تزریق شش گرم آمینو اسید السیترولین الارگنین از عصارهی هندوانه روزانه به مدت شش هفته، عملکرد قلب بهبود یافت و در نتیجه در 9 بیمار 51 تا 57 ساله فشار خون کاهش یافت.
این یافتهها نشان میدهد که این میوه کاربردی تاثیر بسزایی در حفظ سلامت قلب و عروق افراد دارد. اما مقادیر زیاد آن نیز ممکن است به افت شدید فشار خون منجر شود.
گفتنی است، پروفسور بهرام ارجمندی رئیس بخش علوم تغذیه و ورزش دانشکده رشتههای مرتبط علوم انسانی دانشگاه ایالت فلوریداست.